Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.97 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good product(13)
  • Toplam (175) İnceleme
  • (20) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(392)
    • 5 Yıldız(377)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-07 14:43:34

    В этот раз посылка имела очень хорошую упаковку для безопасной доставки товара. В комплекте кроме двух частей датчика есть двухсторонний скотч для крепления на охраняемом объекте и вполне понятное руководство пользователя. Батареек в комплекте нет, поэтому надо их приобретать

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-06 11:32:22

    Je suis SUPER content, un merveilleux cadeau de la part de Banggood. Les détecteurs étaient avec les prises connectées. Je vous remercie du F ne du coeur. Je vais connecter cela et revenir vous dire mon ressenti. Le design est top, un look futuriste, j'adore trop. Le manuel est en Anglais, Espagnol, Allemand et Français. Un ÉNORME merci à vous. Je vais tester cela et protéger ma maison. Merci BEAUCOUP Banggood I am SUPER happy, a wonderful gift from Banggood. The detectors were with the plugs

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-09 19:23:08

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido, en perfecto estado y bien embalado. El material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-26 11:30:59

    πολύ καλό προϊόν λειτουργεί ακριβώς όπως λέει το site. ειδοποιεί ακόμα και όταν κινείται η κεντρική μονάδα

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-25 17:30:55

    Good quality. I will test it to see if work ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-05 15:29:37

    Good quality product. Working good as described.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-07 10:29:43

    Very fast, very economic. The items are very easy to use and very fast to connect. I suggest it.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-22 03:39:27

    came normally. connected directly. small and distinctive. worth it as an idea for many uses. like trapping things

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-02 11:59:45

    everything is good. it doing its work perfectly with some wifi delay of course

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-17 00:13:12

    fast delivery, good quality. I like it

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap