Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (83) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(83)
    • 5 Yıldız(76)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-05-02 07:19:36

    Un Smartwach realmente sorprendente. Gracias a los 3 Gb de RAM y 32 de ROM su potencia es sobrada y puede con todo lo que le pidamos. Su rendimiento es altísimo y su autonomía GIGANTESCA. El reconocimiento facial funciona muy bien, tras varios días de uso no ha fallado ni una sola vez. Su tamaño es generoso, pero resulta cómodo en la muñeca y en el día a día es un dispositivo muy práctico. Lo recomiendo, estoy muy contento con él.

    Yorumlar (1)
  • 2020-03-31 12:08:54

    Fiyatına göre güzel huawei Apple samsung xiaomi bu saatin tırnagı olamaz. Saat bildiğin telefon. Hersey artık daha kolay. 10 üzerinden 8.5. Ayriyetten kamerada 10 üzerinden 6 ama bu tür saatler içim biçilmez bir kaftan.

    Yorumlar (7)
  • 2020-03-09 04:36:45

    Thank you Banggood. Recieved on time. Great customer service . Happy customer from Sultanate of Oman.

    Yorumlar (1)
  • 2020-02-10 18:06:19

    Thanks banggood I just received came sooner than i spect the item really good quality and it work perfect I recommended,,, I'm still waiting for another item I did order earbug.

    Yorumlar (3)
  • avci157
    TR
    2020-09-15 04:20:50

    ürün gayet iyi ürün 5 günde Türkiye ye geldi fakat 12 gunsonra araya birilerini sokarak anca alabildim almasam heralde 20 günde anca teslim ederlerdi

    Yorumlar (2)
  • 2020-01-13 05:47:39

    Much more than Expected. Battery is impressive. Display is crisp. Limitless fun n enjoyment. Quality is very good. Delivery to England 7days. Thanks I am happy.

    Yorumlar (4)
  • 2020-03-08 04:30:12

    Für das Geld eigentlich top.. wake up function könnte schneller sein und klar könnte man manches verbessern.. Aber generell ist sie zu empfehlen

    Yorumlar
  • 2020-09-08 02:28:20

    👍👍👍👍

    Yorumlar
  • 2020-06-19 08:07:03

    Çok beğendim

    Yorumlar (2)
  • 2020-05-09 17:19:56

    Kesinlikle on numara

    Yorumlar (7)
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,288.86
    • TRY1,192.19
    • TRY1,127.75
    • TRY878.01
    • TRY1,495.42
    • TRY829.68
    • TRY966.63
    • TRY1,208.30
    • TRY1,319.48
    • TRY257.71
    • TRY1,047.19
    • TRY950.52
    • TRY1,393.59
    • TRY1,369.42
    • TRY362.43
    • TRY1,369.42
    • TRY1,006.91
    • TRY724.95