Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (41) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(41)
    • 5 Yıldız(41)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-24 04:23:48

    good+++

    Yorumlar (3)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-11 22:32:39

    tudo perfeito, fones em perfeitas condições, muito satisfeito.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-19 07:22:53

    They quite well, better sound that i was expecting and so far the battery is amazing. Nice material and really comfortable in the ear

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-01 21:48:48

    Хорошие Bluetooth наушники. Подключил к смартфону и планшету. Звук достойный и низов для меня достаточно. Нужно только правильно подобрать насадки (которых кстати, большой выбор в комплекте).

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-23 20:59:08

    GOSTEI MUITO,SUPER LINDOS,TUDO PERFEITO,E VEIO MUITO RAPIDO E NÃO FUI TAXADO ,PARABENS AO VENDEDOR RECOMENDO A TODOS.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-16 05:34:28

    Good quality earbuds, i can use everywhere and the 100h charging case is great for long trips withouth ever charging it. Recommend it !!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-17 05:58:50

    sasas

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-02 10:47:00

    strongly recommend , base and quality are amazing and for me one of the best earphone available right now

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap