Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(19)
    • 5 Yıldız(19)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-31 12:08:54

    Fiyatına göre güzel huawei Apple samsung xiaomi bu saatin tırnagı olamaz. Saat bildiğin telefon. Hersey artık daha kolay. 10 üzerinden 8.5. Ayriyetten kamerada 10 üzerinden 6 ama bu tür saatler içim biçilmez bir kaftan.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-08 04:30:12

    Für das Geld eigentlich top.. wake up function könnte schneller sein und klar könnte man manches verbessern.. Aber generell ist sie zu empfehlen

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-13 05:47:39

    Much more than Expected. Battery is impressive. Display is crisp. Limitless fun n enjoyment. Quality is very good. Delivery to England 7days. Thanks I am happy.

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-10 18:06:19

    Thanks banggood I just received came sooner than i spect the item really good quality and it work perfect I recommended,,, I'm still waiting for another item I did order earbug.

    Yorumlar (3)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-29 11:27:49

    Looks fine.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-09 04:36:45

    Thank you Banggood. Recieved on time. Great customer service . Happy customer from Sultanate of Oman.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 02:38:41

    πολυ καλο !!!!!

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-16 00:31:16

    awsome

    Yorumlar (1)
  1 2 3  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap