Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.69 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (26) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(26)
    • 5 Yıldız(22)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-12 14:17:22

    ótimo produto

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    stamper not working

    2018-03-12 08:40:48

    stamper not working and it directly brook very delicate...not useful...we now. only using the plate thinking about buying other stamper

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Прозрачно ясный силикон

    2017-10-23 09:46:44

    Отличный набор. Пришел за две недели почтой Ukraine Direct. Цена копеечная. Качество отличное. Рекомендую к покупке.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Recomendo

    2017-08-30 07:58:37

    Produto bom, minha namorada gostou

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Отлично

    2017-07-15 04:08:57

    Силиконовая подушечка держится не плотно. В остальном все отлично.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Good Price ang good product

    2017-06-26 15:11:30

    Good Price ang good product

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    recomended

    2017-06-06 00:21:46

    en muy buen estado es de baja calidad pero por el precio vale la pena paguen el envío para rastrear ya que me tardo casi tres meses en llegar o mas pero esta en buen estado :)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    "excellent product,This item is very good quality I highly recommend it, Well constructed,and works well,Perfect customer service,100%satisfaction!,Thanks,banggood!Well done! "

    2017-05-05 20:26:04

    "excellent product,This item is very good quality I highly recommend it, Well constructed,and works well,Perfect customer service,100%satisfaction!,Thanks,banggood!Well done! "

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap