Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(32)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/03/2021

    very good, it came 3 weeks to Israel, work very good and strong, but the black protected are to small for the 4.5 inch dick

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2021

    very good quality product very well packaged and very happy thanks.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/03/2021

    io o inviato 1meze fa non o nessun risposta mancano il peco o mi rimborsa o mi mando un altra gracie

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/02/2021

    +++++

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/02/2021

    +++++

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2021

    Пришла за 10 дней.Проверил от блока питания все работает.Буду ждать аккумуляторы и диски.Надо было брать под 125 диски,а не под100 которых полно.Продавца рекомендую.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    Быстрая доставка.Соответствует описанию.В работе не проверял. Цена + качество.Отлично.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2021

    All OK, works very well with Makita battery. I am glad and recommend to buy - very useful to use if near not have socket of power. Very quick from Czech.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/03/2021

    cuántas velocidades trae,? solo me ilumina dos posiciones de las tres que hay. ha la batería le cuesta un poco entrar, pero entra, por lo demás bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2021

    ООчень быстрая доставка, 3 дня. В работе не проверял, нет диска, а так да, крутится)

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY872.79
    • TRY835.69
    • TRY545.46
    • TRY1,110.85
    • TRY763.68
    • TRY1,210.04
    • TRY555.38
    • TRY416.51
    • TRY545.46
    • TRY89.17
    • TRY525.62
    • TRY624.81
    • TRY565.29
    • TRY793.44
    • TRY168.53
    • TRY773.60
    • TRY694.24
    • TRY396.67