Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (114) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(114)
    • 5 Yıldız(99)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/04/2020

    Доставка чуть больше трёх недель. Хорошая упаковка товара. Сами стельки достойного качества, толстый провод питания, греют хорошо. Могу рекомендовать к покупке. Брал по акции за 3.99 $.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2018

    Стельки с подогревом работают хорошо потребляют 5в 2.1а. Сделано не аккуратно но свою функцию выполняют.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/11/2016

    Добротные стельки, комфортное тепло с малым потреблением энергии для северян и не только.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/02/2016

    Si que calienta pero no mucho. Si lo mantienes en la bota o zapatilla el calor se mantendrá. No me quejo ya que por el precio el producto está bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2016

    Sending came quickly warm well. not hot and it is gently heated.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2016

    very good product. the need for cold winter days. very good buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2016

    Niby jeszcze wszystko sprawne ale jakos wykonania i połączenia kabli z wkładkami pozostawia wiele do życzenia.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/03/2017

    This is my second order and i am very happy with this. This feet warn is perfect for my cold feet and i love in winter ;D

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2016

    very good product for the winter!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2016

    Solette riscaldanti usb...con peluria che rende tutto piu morbido.. si possono usare anche con un power bank!!!!! OTTIMO

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$46.79
    • US$103.99
    • US$76.49
    • US$41.39
    • US$38.69
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$43.99
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$62.99
    • US$97.99
    • US$71.99
    • US$96.99
    • US$75.99
    • US$33.99
    • US$156.99
    • US$33.99