Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (2172) İnceleme
  • (383) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(2172)
    • 5 Yıldız(2083)
    • 4 Yıldız(77)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(6)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/09/2018

    Отличные, оригинальные пропеллеры. Мне очень нравятся как они летают. Я всегда их ставлю на свои моторы 2205 2300кв

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/09/2018

    They're cheap and they work! Good for a beginner pilot like myself since I crash and can afford to replace broken props.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2018

    Die Propeller sind sehr gut verarbeitet. Sie lassen sich sehr gut biegen und brechen nicht so einfach. Sie machen sehr guten Eindruck.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    eliche arrivate in 15 giorni, ora non resta che provarle… l’unica cosa che ho notato è che sono più morbide in confronto alle dalprop 5045

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2021

    dotarly w twardym opakowaniu, dotarly cale i zdrowe. jeszcze na nich nie latalem ale napewno bedzie dobrze. polecam produkt i sprzedającego.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/12/2020

    desde el día que los probé, creo que es un acierto en cuanto a calidad-precio. Las seguiré comprando.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/09/2021

    Pretty durable

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2021

    Product as ordered. Came in small GEPRC cardboard box, so propellers were protected. Delivery in just over 1 month was relatively quick. Customs can take longer to release packet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/02/2021

    nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/02/2021

    Güzel ürün. Başarılı kargo. Direct Mail ile 9 günde elime ulaştı. Ancak renkler koyu değil gibi. Yani kırmızı aldığım pervane aslında pembe gibi. Buna dikkat etmekte fayda var.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY334.19
    • TRY974.99
    • TRY222.75
    • TRY222.75
    • TRY222.75
    • TRY263.01
    • TRY306.33
    • TRY1,170.01
    • TRY97.37
    • TRY403.84
    • TRY51.40
    • TRY125.23
    • TRY640.66
    • TRY111.30
    • TRY133.59
    • TRY55.58
    • TRY320.26
    • TRY222.75