Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1825) İnceleme
  • (318) Görüntü
  • (2) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1825)
    • 5 Yıldız(1756)
    • 4 Yıldız(53)
    • 3 Yıldız(12)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/02/2021

    Just received mine, they were out of stock for some time before I switched the colour and got them delivered in around 20 days. So far they looks great, they have a nice deep purple colour. They are also lots for them for a really great price. I haven't tried them out yet

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    Buone ed economiche eliche per iniziare a volare e non preoccuparsi eccessivamente di eventuali crash. Solitamente si piegano solamente e basta raddrizzarle a mano per ripartire a volare.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/10/2020

    je ne sais pas juger la résistance de ces props suite à une chute, mais je peux dire que l'angle des pales est vraiment très bien pour mes moteurs emax 2306 2400 kv. je suis très content de ces hélices à bas prix et je peux les conseiller.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2020

    Хорошие пропеллеры, качество соответствует цене. Как расходный материал отличный вариант.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/05/2021

    szybka dostawa w nieco ponad dwa tygodnie, zapakowane swietnie, pasuja idealnie i wygladaja super, polecam i sam jeszcze kupie wiecej.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/04/2021

    Perfectas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Lauland
    US
    04/04/2021

    fast shipping blades are good looks of quality.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/01/2021

    boas hélices pq gosto da hélices quebradiças uma vez que cai elas quebram e não tenho problemas de ficarem empenadas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • matthew
    CA
    16/12/2020

    great props. I use them on all.my builds.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/05/2021

    anche le eliche top 💪💪💪👍👏👏

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY78.07
    • TRY60.70
    • TRY52.02
    • TRY60.70
    • TRY69.39
    • TRY208.33
    • TRY295.17
    • TRY52.02
    • TRY217.02
    • TRY390.70
    • TRY60.70
    • TRY138.86
    • TRY78.07
    • TRY251.75
    • TRY86.75
    • TRY781.48
    • TRY599.11
    • TRY156.23