Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (381) İnceleme
  • (64) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(381)
    • 5 Yıldız(315)
    • 4 Yıldız(45)
    • 3 Yıldız(13)
    • 2 Yıldız(4)
    • 1 Yıldız(4)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/10/2020

    exelente producto me llego todo el contenido que decía la descripción me llego antes de tiempo la calidad y el diseño son muy bueno muchas gracias banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2020

    chegou em 11 dias úteis, não paguei nenhuma taxa. veio bem embalado, todos os acessórios dentro de um saquinho e uma flanelinha para limpar as lentes

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/01/2021

    set per fotografia per smartphone completo di tutto il necessario, bastone obbiettivo telecomando trespolo. perfetto 👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/12/2020

    it just arrived and I'm very happy with it already, really good quality and for the price I paid, totally worth it! *arrived in a plastic bag, I put it in a box I had to make the photos *I'll update as soon as I go out to take some photos and try it out but I'm so excited cause it's legit a great gadget!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/05/2021

    Malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Ürünü ikinci kez alıyorum arkadaşım benden görüp beğenmişti ona hediye olarak aldım. Dikkatli kullanıldığında ve biraz kullanmaya alıştığınız da güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    super outils, photos prises avec les objectifs Macro et longue vue avec focus

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • bringho
    SE
    22/01/2021

    Parcel in the regular plastic bag with no protektionism what so ever. It comeqs with double lens caps on the tele lens but only yheq front cap on wide and fisheye lenses. Good quality for the price.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    Recibi mi pedido completo y mas rapido de lo q lo esperaba, sin dudar muy recomrndable, gracias, saludos desde Guadalajara, Jalisco, México 31/12/2020 fueron 19 dias de espera.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/01/2021

    apenas lo voy desempacando y daré uso de él y les cuento cómo me fue

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY208.33
    • TRY199.65
    • TRY63.74
    • TRY121.49
    • TRY69.39
    • TRY260.44
    • TRY95.44
    • TRY147.54
    • TRY156.23
    • TRY138.86
    • TRY86.75
    • TRY112.81
    • TRY173.59
    • TRY69.39
    • TRY130.17
    • TRY147.54
    • TRY60.70
    • TRY60.70