Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (69) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(69)
    • 5 Yıldız(52)
    • 4 Yıldız(11)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 17/02/2021

    ürün ufak evet ama iş görüyo akşam olup güneş ışığı gidince otomatik kendi yanıyo yağmur ve kar çalışmasına engel olmadı su geçirmezlik kısmı doğru kutu içinden çıkan piller 15 günde sakız gibi yumuşadı bence kullanmayın bildiğiniz bir pil kullanın erise kumandaya zarar verse bi daha lamba da istediğimiz gibi kullanılmaz 15 gün olmadan teslim edildi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2021

    arrived quickly in Greece,26/02/21,via the Czech warehouse, Order submit Feb 18, 2021 14:18 as soon as I put the panel in the sun the charging started and immediately turned on the light. is perfect for the money I gave tnks Bg. Giannis

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/11/2020

    my first impression is positive , the solar panel is charging the battery , and even with a small period of sunlight , last’s for 6 hours bright enough for my balcony

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/02/2021

    sempre tem a primeira vez né, produto não veio o que estava descrito na foto estava falando que era de 100W e veio de 15W. lixo, lixo,lixo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    Πολύ καλός. Μοιάζει με 10 watt. Λίγο πλαστικουρα το πάνελ και το τηλεκοντρόλ.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2020

    interesting product, i probability use it , , wrong, 😂😂, came with only one hanging bar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/08/2021

    Envio rápido, conforme descrito, boa relação qualidade/preço. Recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/05/2021

    In these reviews, I think some people are expecting a $20 solar LED to work as good as a $150 AC yard light. You must be realistic. I do agree that10,000 LM must be wrong, and I hope that is just a misprint. Even the brightest Phillips LED bulb is about 5,000 lumens. This light seems more like 1,000 LM, which is similar to an incandescent 75 watt bulb. I was surprised by how efficient this product is! For the price, the solar panel is quite large, and the LED light output is bright. Just don't expect miracles.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/02/2021

    como podem verificar, comprei o equipamento de 50w e veio por correio de 15w. enviei vários emails e ate agora sem resposta. nem sequer respondem, por isso os preços que praticam. uma fralde

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/12/2020

    ottimo prodotto, oltre le aspettative, si carica benissimo anche con brutto tempo e dura tutta la notte

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,136.55
    • TRY124.94
    • TRY227.24
    • TRY142.37
    • TRY94.63
    • TRY435.62
    • TRY274.60
    • TRY217.76
    • TRY1,041.83
    • TRY114.52
    • TRY284.07
    • TRY189.35
    • TRY255.65
    • TRY217.76
    • TRY141.99
    • TRY549.29
    • TRY178.93
    • TRY634.53