Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (103) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(103)
    • 5 Yıldız(85)
    • 4 Yıldız(15)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/10/2021

    During my first test, even near the autumn sunset, it produces 18 volts, which was enough for ~ 10 watts of charging energy with the right car USB charger.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/11/2021

    merci banggood marche tré bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/11/2021

    I like this product. It generates 3.7V even in low sunlight. Thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/06/2020

    Прекрасный товар, дошел достаточно быстро, плюс карантин :) Все работает, после проверки с аккумуляторами добавлю отзыв! Упаковка желает лучшего, немного замят край панели и посередине загиб, пока все работает.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/01/2020

    Ótimo produto, qualidade e bom preço!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2020

    These look like they are made well however, there is NO WAY they are 100 watts. I get 10-13 watts in full California sun.

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 06/04/2020

    nice solar

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/11/2021

    Panel je zhruba 20W a ne 100W ale jinak ok . Nainstaloval jsem ho do svého kombi vzadu z boku do kufru a mám změřeno že ve slunečný den je schopný baterku opravdu bez větších problémů dobít . V modulu panelu je zpětná dioda aby nedocházelo k vybíjení baterie přes noc .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/12/2020

    Sveiki. Naudoju šį skydeli 100AH akumuliatoriaus papildomai įkrovai. Dirba puikiai. Jei bent 3 dienas per savaitę būna saulėtos, akumuliatorius laiko ilgiau 1 d. Nuo akumuliatoriaus yra maitinama WiFi ir vaizdo kamera.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2021

    Bien reçu cette fois le livreur a téléphoné !! Le panneau délivre 20 Watts au maxi ce qui est déjà pas si mal pour le prix.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY535.70
    • TRY1,648.58
    • TRY1,830.77
    • TRY837.96
    • TRY1,689.80
    • TRY604.39
    • TRY549.44
    • TRY1,167.71
    • TRY576.92
    • TRY1,455.82
    • TRY3,242.35
    • TRY576.92
    • TRY247.17
    • TRY2,060.76
    • TRY1,497.45
    • TRY288.39
    • TRY343.35
    • TRY1,305.10