Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1475) İnceleme
  • (138) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1475)
    • 5 Yıldız(1408)
    • 4 Yıldız(54)
    • 3 Yıldız(11)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/12/2021

    Arrived as described. The only thing remaining is to try them. Also for everyone ordering in EU, the package might have extra fees and charges.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/05/2021

    The package arrived quickly and as described in the order

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/11/2021

    الكمية كالمطلوب وباقي الجوده عند التجربه

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/10/2016

    Bel kit, semplice e completo di 102 pezzi con tubetti di carta vetrata di tre diversi diametri e relativi supporti per essere utilizzati con attrezzi tipo dremel. Qualità non molto elevata, ma svolgono estremamente bene il loro lavoro (anche se per poco tempo poichè si consumano abbastanza in fretta)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2017

    Arrivé après 46 jours,bien emballé, Excellente qualité, le vendeur et les marchandises que recommander clairement. merci au vendeur pour un bon produit.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/03/2020

    Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML. Muito bom produto. Recomendo a todos no ML.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2019

    Producto bien embalado y recibido en perfectas condiciones. Es tal cual se describe y con una buena calidad inicial a la espera de saber como se comporta en uso prolongado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/11/2017

    Упаковано в пакет обычныйкомплектность правильнаянаждак хорошийно сами барабануики мягкиедля сильных нагрузок не идут начинают прокручиватся!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2017

    Se ven bien los materiales. Se tienen que pegar a la herramienta de corte, ya que si no se pegan, tienden a girar sobre la herramienta. pero funcionan bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 6Blacx
    ID
    03/10/2016

    This is very nice and very in line with expectations. abrasives which now comes very neat manufacture compared with the first. connection look smooth and tight. maintain its quality for the future

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$4.29
    • US$7.99
    • US$16.06
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$30.99
    • US$16.99
    • US$31.99
    • US$39.99
    • US$9.59
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$16.99