Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (177) İnceleme
  • (24) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(177)
    • 5 Yıldız(168)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/02/2021

    πολύ καλή κάμερα γρήγορη παράδοση εύκολη στην χρήση ευχαριστώ πολύ Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/08/2019

    Cámara de buena calidad en cuanto a audio y video, facil de configurar, NO CUENTA CON ONVIF, NO LA PUEDES PONER A GRABAR EN UN NVR, NO le puedes adignar una ip estatica, excelente para monitoreo por internet , puedes grabar en micro sd y en la nube (cloud), para grabar en la nube tiene un periodo de prueba gratis, posteriormente tienes que pagar por el servicio de guardar videos en el.servidor de internet. Tiene la función de seguir objetos en movimiento.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 19/08/2019

    Εύκολη εγκατάσταση και εύκολη η τοποθέτηση της κάρτας καταγραφής. Ηχείο και μεγάφωνο. τοποθετήθηκε σε νησί των Κυκλάδων. ο χρόνος θα δείξει την αντοχή τής.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/08/2019

    Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2019

    very good camera.no test now

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/05/2019

    Otrzymałem szybko działa najlepsza konfiguracja z ruterem poprzez kabel internetowy.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/09/2019

    Tutto ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/08/2019

    Now I will pay extra JUST to get my stuff faster. Just hope this works because the box has damage.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/06/2019

    Güzel ürün.Kullanımdığım diğer kamera uygulaması işe çalışıyor.Ben beğendim.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY374.57
    • TRY481.61
    • TRY454.85
    • TRY463.77
    • TRY294.28
    • TRY847.35
    • TRY419.88
    • TRY329.97
    • TRY251.02
    • TRY276.44
    • TRY133.72
    • TRY258.60
    • TRY267.52
    • TRY276.44
    • TRY243.88
    • TRY267.52
    • TRY208.11
    • TRY285.36