Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(19)
    • 5 Yıldız(18)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/12/2020

    I received my cordless electric 8" chainsaw intact and excellent condition. Very easy to assemble. Just right size for small cutting and trimming. The price was excellent. Will try it out after I charge my battery which I already had on hand. Thanks again Banggood!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    thất vọng quá

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/12/2020

    pili olmadığı için performans konusunda henüz bir fikrim yok pili bulduğum da ayrıntı verebilirim

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    Bardzo szybka dostawa. Piła tnie dobrze. Spore zużycie energii

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/03/2021

    testata stamane. Ottima! Mi è costata parecchio di batterie acquistate in Italia ma ne è valsa la pena. (parlo a titolo personale per l'uso che ne faccio).

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/01/2021

    Hi guys, I just rec'd this order, it looks great but unfortunately I didn't order the appropiate batteries. please let me know the correct batteries so I can order them from you guys. Thanks John Starkie

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/12/2020

    urun geldi teslim aldım ancak pakettin içinden ürünün akü sü çıkmadı. Akuyude gönderirseniz memnun olurum.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 09/06/2021

    It should be enough to say that I have ordered 3 pieces until now 😁 👍🙏

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/04/2021

    Very good thanks Bangood ok. from Cyprus'

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/11/2020

    👍😊

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY756.32
    • TRY892.09
    • TRY678.74
    • TRY1,124.84
    • TRY349.02
    • TRY824.21
    • TRY1,522.44
    • TRY872.70
    • TRY446.00
    • TRY998.77
    • TRY581.77
    • TRY1,289.70
    • TRY436.30
    • TRY542.98
    • TRY358.72
    • TRY349.02
    • TRY426.60
    • TRY3,297.13