Müşteri Değerlendirmesi

4.73 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (948) İnceleme
  • (88) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(948)
    • 5 Yıldız(821)
    • 4 Yıldız(66)
    • 3 Yıldız(18)
    • 2 Yıldız(16)
    • 1 Yıldız(27)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2020-02-20 16:51:54

    Molto carino, pensavo fosse più spesso il tubo invece ha le dimensioni di una cannuccia molto bello, non fa tanta luce lungo 10 metri, utile per illuminare contorni dei mobili però, andrebbe alimentato con il trasformatore, ma io l'ho collegato direttamente a 220 volt con la presa tagliando i cavi.

    Yorumlar
  • 2019-10-28 04:18:38

    Ürün sağlam sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. 15 - 16 lira vergi çıktı. Yalnız bunun ip neon modülünü ayrıca alın yoksa çalışmıyor. Bildiğimiz 12v serit kontrolcüsü olmuyor.

    Yorumlar (2)
  • Pilot
    LV
    2020-01-03 18:27:32

    Получил через 43 дня. Товар рабочий.Яркость свечения не очень большая. В темноте видно, при свете практически нет.

    Yorumlar
  • 2020-02-22 08:51:53

    is very nice, looking a light blue, is very cool in water

    Yorumlar
  • LinusFJ
    MX
    2020-05-19 18:39:11

    Llego mucho antes de lo esperado. Pensé que era más grueso y no brilla mucho pero sirve excelente

    Yorumlar
  • 2020-08-10 09:08:23

    good

    Yorumlar
  • 2019-11-28 12:42:19

    umduğum dan da erken geldi

    Yorumlar
  • 2020-07-21 03:43:07

    J'ai reçu le colis avec retard pour cause de covid-19, c'est venu en bon état.

    Yorumlar
  • 2019-12-10 16:27:57

    Nice effect on my palm trees, not sure why photos uploaded sideways though.

    Yorumlar
  • 2019-10-29 13:04:06

    The item arrived on time. I like it a lot. Nice glowing light. I operate it with 2 AA battery powered controller.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY24.18
    • TRY24.18
    • TRY24.18
    • TRY48.43
    • TRY80.78
    • TRY129.29
    • TRY40.35
    • TRY40.35
    • TRY56.68
    • TRY24.18
    • TRY119.02
    • TRY64.61
    • TRY40.35
    • TRY46.01
    • TRY32.26
    • TRY34.45
    • TRY42.69
    • TRY56.52