Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (314) İnceleme
  • (65) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(314)
    • 5 Yıldız(305)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 07/10/2021

    Con este lote de diez unidades tengo para domotizar una buena parte de mi casa. Me gustan más que los de la versión anterior porque no llevan colgando la antena de la wifi. Habrá que comprobar si se nota en la cobertura o no.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/02/2022

    very nice product. the packaging needs to be more safe and strong

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/09/2021

    Prodotto ottimo. Arrivato con confezione danneggiata

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/06/2022

    Works great! Realy fast setup and connection to phone app. Super fast shipping from CZ to another EU country.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/12/2021

    đủ sl nhìn đẹp ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/10/2021

    ok perfetto!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/08/2021

    Gostei do tamanho e farei testes de funcionamento, depois falo sobre como funiconou. As caixas do sonoff mini vieram soltas em um saco de envio o que fez algumas caixas amassadas, mas não achei nenhum quebrado até agora. Por uma mensagem, dos correios, fiquei preocupado de não receber, mas chegou. Agradeço a equipe Banggood pelo suporte chat on line, sempre dispostos a bem atender e tirar nossas dúvidas.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 02/07/2020

    Top Produkt, was in jede runde Unterputz Verteilerdose passt. Super Qualität zu top Preis. 1A, jederzeit gerne wieder. Die gelbe Steckdose dient nur zum Grössenvergleich. Schnelle Lieferung innerhalb 5 Tagen.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/10/2020

    Con estos artículos voy a poder automatizar las luces de mi casa para que sea una casa inteligente y además ahorrar electricidad.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Because of the cold, I just tied it up as a test, it was perfect, I bought it because of the smartness of the outdoor lights, garage and other places where there is a smooth switch and there I am sorry to put the sonoff switches there.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$9.99
    • US$26.99
    • US$16.99
    • US$21.00
    • US$58.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$20.99
    • US$14.99
    • US$4.79
    • US$10.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$3.99
    • US$5.49
    • US$16.99