Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (23) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(23)
    • 5 Yıldız(22)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 04/05/2019

    I'm very pleased, the unit is well constructed of quality materials and is good looking too. It also arrived earlier than expected. Packing was sufficient for the task although the box was punctured (see photos) the unit itself was undamaged. Components came well wrapped in foam sheeting.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/02/2021

    recebido excelente produto muito caro

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/10/2020

    Dank u !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    ok.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/10/2019

    Ürün resimde görüldüğüyle birebir aynı.Temiz bir işçilikle yapılmış.35 litreliğini satın aldımbir ayı geçkin bir sürede elime bu gün ulaştı.Karton koli çok yıpranmıştı içinde sorun çıkacağını anladım.Kazanın dibi hasarlı mezür parçalanmış ızgara yamulmuş.Ürün güzel bir eleştirim yok ancak paketlemeye çok özen gösterilmemiş.Taşıma şirketlerinin özensizliği biliniyorken daha emniyetli paketlenebilirdi.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/03/2019

    I set this thing up as described in the "chinglish" instructions. I fiddled with the water pump for about an hour trying to get it to work....I thought maybe it wouldn't prime. Finally, I realized the pump sent was 220v not 110v....figures.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/05/2020

    i order the 30 L they sent the 20L and charged me for the 30 L what the hell was that about they owe me 10L more

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2020

    great product, I recommend, fast delivery to Slovenia.  I found the coupon on Banggood Slovenija's Facebook page

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2019

    juste une chose la pompe electrique fonctionne avec du courant 220/240 volts (au canada 120 volts)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/10/2019

    pas encore testé, l eprouvette etait cassée

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY892.04
    • TRY814.84
    • TRY248.68
    • TRY317.31
    • TRY145.74
    • TRY405.66
    • TRY171.48
    • TRY128.59
    • TRY111.43
    • TRY282.99
    • TRY506.03
    • TRY291.83
    • TRY394.51
    • TRY383.19
    • TRY180.06
    • TRY171.48
    • TRY471.71
    • TRY437.40