Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
En Popüler Ürünler
  • Toplam (40) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(40)
    • 5 Yıldız(40)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    отличные бабочки

    2017-03-15 15:20:04

    за свою цену просто отлично. Да, вблизи рисунок немного нечеткий на крылышках, ну так их не для вблизи рассматривать на стене они смотрятся очень креативно.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Farfalle carine per la mia bambina

    2017-06-27 04:12:20

    Queste farfalline assortite si attaccano con la calamita sul frigo o con l'adesivo su qualsiasi superficie. La costruzione non è di qualità elevata e in alcuni punti va rimosso qualche residuo di stampaggio della plastica. In ogni caso il rapporto qualità / prezzo è corretto. Alla mia bambina piacciono moltissimo e le usa spesso per appendere i disegni sul frigo.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Крила пластикові - міцні. Товар якісний.

    2017-07-27 15:16:37

    Крила пластикові - міцні. Товар якісний.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Schöne Farbe und sehr gute Qualität

    2017-05-03 09:50:10

    Hab sie in Weiß und Bunt gekauft. Die Farben sehen super aus und die Magnete halten.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Excelente calidad y servicio como casi todo en Banggood!

    2017-08-15 14:04:51

    Excelente calidad y servicio como casi todo en Banggood! bonitas y resistentes.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-17 08:49:32

    I love the butterflies..... they are very hardy... I am sure that it is going to take a long time for me to take them off the wall where I put them........thank you Banggood....

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-14 18:44:23

    Like the butterflies outside these are lovely to look at and the 3D EFFECT IS WONDEFUL. My wall is quite interesting with these scattered on it. The only draw back is there wasn't much variety in color Recommend these.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-09 00:31:39

    Krásný barvy i kvalita, mohu jen doporučit 👍

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-29 12:22:03

    As described in description, pretty colors, pretty happy, other than realization I need more ; )

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-19 06:09:33

    OK

    Yorumlar
  1 2 3 4  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap