Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (22) İnceleme
  • (2) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(37)
    • 5 Yıldız(25)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(2)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-21 14:50:20

    bien reçu mais les cosses étaient inversées par rapport à la prise aux d’origine juste enlever les cosses et les inversées , sinon fonctionne très bien à voir dans la durée

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-07 12:03:56

    ca 2 Wochen, recht schnell

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-03 18:31:38

    I never got it and when I went to check on it I accidentally hit recieved. I emailed them to let them know it was an error on my part and they need to continue to send it but I haven't heard back from them yet

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-28 11:33:19

    Works very well on my Citroen C5 Tourer RD4 sound system for streaming music and online radio. If you have telephone ticked in your Bluteooth though, you can hear callers, they can't hear you as no microphone function it seems

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-30 17:53:23

    ürünü daha teslim almadım. teledon uygulamasından online işlemlerden yanlışlıkla teslim aldım seçeneğini seçtim. ürün daha elime geçmedi

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-04 15:12:19

    Works okay and easy to connect. Power is better to have a fuse and also if it does not be on all the time.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-29 11:15:31

    fonctionne parfaitement bien avec le connecteur de la radio👍. Par contre, on perd l’entrée jack auxiliaire

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-04 16:13:31

    All OK

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-15 07:40:39

    Bom

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-18 01:27:57

    moyen

    Yorumlar
  1 2 3  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap