Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (30) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(30)
    • 5 Yıldız(27)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/03/2019

    works great

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/11/2019

    ممتازة وشكرا بانجوود تم استخدامها في هذا المشروع

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/08/2019

    very well packed, fast delivery and pretty good quality. Thanks seller!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    Great Item, Thank You

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/03/2020

    el producto es igual al de la imagen, la bolsa que lo contenía era muy pequeña, y difícil de abrir. vienen todos loa accesorios. solo falta especificar en el encendedor cual es el positivo y negativo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/01/2019

    mnfv djf nfvjhn vfjhnrvb b jh h hh hhh h ik ok kk k ll ;; iu yy ui i iiu yt trty uu uj jh ygt rr rt yyty yy hyy yh hhy yuu jh u jujn jj u u uiu i i i o p ; l kjh h g ty y y uu y yt tg g trr r g f f f ff r r r f

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/10/2018

    Après fabrication d'un support de remplacement du cendrier,il s’intègre super bien dans le tableau de bord. Je conseille aux camping caristes sur Fiat ducato.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2018

    They go on our boat. I removed them from the plastic flange and put them both directly into a console. Can charge anythng like a phone or tablet and plug in anything that needs just a plain 12V utility outlet.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/02/2019

    everything as described easy to use on diy constructions works well after 3 months outdoors

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/09/2018

    produto dentro do esperado, embalagem padrão da empresa,sem problema até agora vou fazer a instalação para ver o funcionamento!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY204.81
    • TRY175.54
    • TRY185.30
    • TRY1,219.61
    • TRY263.36
    • TRY1,034.21
    • TRY126.75
    • TRY165.78
    • TRY1,131.79
    • TRY204.81
    • TRY224.33
    • TRY399.97
    • TRY224.33
    • TRY380.45
    • TRY156.02
    • TRY68.21
    • TRY224.33
    • TRY175.54