Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (9) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(36)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/03/2021

    reçu non cassé mais je trouve qu'il es tres mal protégé pour le transport. produit de bonne qualité

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/03/2020

    Резервуар был доставлен разбитым из за неподходящей упаковки. Упаковка - обычный мягкий пакет (не коробка), в следствии чего при транспортировке резервуар был разбит.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/11/2019

    I'm really impressed by the quality. The reservoir is made from 5mm acrylic. Pump also looks like it is of really good quality all fittings have O rings. The only this that I could complain about is the mounting mechanism. The plastic holders are really cheap and im pretty sure the reservoir would slide down once it is filled with a fluid

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 08/05/2019

    very nice....

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/07/2018

    O produto tem um ótimo acabamento chegou extremamente rápido e bem embalado. Superou em muito minhas expectativas. SUPER RECOMENDO!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/10/2018

    produto excelente e entrega rápida, chegou em casa em menos de 20 dias.?Já realizei outra compra pelo site. obrigado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2018

    everything works well and its worth waiting too.. thanks bangoood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/05/2018

    جيد

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/05/2019

    very nice....excellent i love it...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/07/2020

    Veio conforme a foto excelente...

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY815.90
    • TRY96.43
    • TRY122.75
    • TRY842.22
    • TRY35.01
    • TRY96.43
    • TRY17.64
    • TRY58.70
    • TRY61.33
    • TRY157.84
    • TRY78.88
    • TRY78.88
    • TRY70.10
    • TRY83.27
    • TRY385.97
    • TRY78.88
    • TRY228.04
    • TRY1,289.69