Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (164) İnceleme
  • (40) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(164)
    • 5 Yıldız(147)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(6)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/03/2021

    Hızlı teslimat Güvenilir site İzmir'e 12 günde geldi 103 TL vergi ödedim Site tarafından Vergi ücreti iade yapıldı Şimdilik memnunum bu fiyata alınacak başka saat yok İnce bilekli arkadaşlara tavsiyem etmiyorum.

    Yorumlar (8)
    Orjinali göster
  • 08/02/2021

    schermo enorme con visualizzazione migliore dei modelli precedenti! video chiamata perfetta difficoltà nell’indossare abiti a manica lunga e con polso piccolo il sensore non legge bene le pulsazioni

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 27/10/2021

    Eşime hediye olarak aldım.10günde elime ulaştı(İstanbul)Aşırı kaliteli bir saat.Doğrusu saat demek biraz basit kaçar bildiğiniz telefon.Sim kartınızı takıp telefon olarak kullanabilirsiniz.kamera çözünürlüğü de çok iyi.Tek bir sıkıntısı var fazla büyük bir saat benim eşimin bilekleri ince olduğu için biraz kaba durdu.O yüzden eşim beğenmedi ve hiç kullanmadı.Satın almak isteyen olursa iletişime geçebilir.Hiç kullanılmadı.Kutusuyla birlikte geldiği gibi yollanacak.İmei kaydı yapılmıştır.

    Yorumlar (10)
    Orjinali göster
  • 12/04/2021

    Wow. I was shocked of how fast this came to Saint Lucia (first to Miami, USA). The watch is a bit bigger than I thought but it is exactly what a field technician needs. It's not really the size it's the thickness that is too much. Maybe we see a thinner model in the future? Who knows. I love it but if someone wants it more than me I will resell it and get me a smaller one (so I can use it to go out). I think the size may make me look ridiculous. First every thing I bought on Banggood wont be my last! thanks guys!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/06/2021

    Tanks to Banggood My package arraived last week. This is a gift for my brother. As always very tankful and I hope keep buying very good products. Banggood Recomended 100% .Regards from México.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 27/02/2021

    çok büyük bee kardeşim iyi güzelde 😀

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 13/02/2021

    Huge screen excellent camera long battery life!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 28/06/2021

    parcel received in good condition thank you, you really Banging good stuff. The watch looks so huge on my hand but it's awesome

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    Herşey çok güzel teşekkür ederim.. ilgilenenlere tavsiye ederim..

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 13/06/2021

    El artículo llegó sin contratiempos 3n muy buen estado original lo más importante antes de la fecha esperada

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$186.99
    • US$189.99
    • US$109.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$179.99
    • US$149.99
    • US$269.99
    • US$65.99