Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (45) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(45)
    • 5 Yıldız(39)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 08/04/2021

    Good quality, fast shipping. Manual is in english and instructions are clear. Good tool for anyone to have.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    Excelente! Buen producto calidad precio, me encantó el diseño, ya lo probé y me parecen buenos, los recomiendo!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2021

    parabéns entrega muito rápida!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2021

    nice

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/10/2020

    Gutes Gerät zum reinigen der Ohren. Die Aufsätze sind sehr weich und anschmiegsam. Allerdings verstehe ich die unterschiedlichen Farben der Aufsätze nicht. Dachte zuerst die Farbe würde den Härtegrad oder die Größe markieren aber für mich fühlen und sehen sich alle gleich aus. Fände unterschiedliche Härtegrade eine gute Idee. Ansonsten finde ich das Produkt sehr gelungen zu dem Preis.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2021

    llego rapido y sin demoras y en perfectas condiciones, cumple su funcion de limpieza de los oidos, es suave y no maltrata. Recomiendo al vendedor. Gracias Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2020

    Kiváló termék. Jó használhatóság. Jócsomagolás. Jó ar érték arány. AJÁNLOM MINDENKINEK: Drozsdik Attila Hungary. 22-év Water Polo után.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/11/2020

    very good

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    Gerçekten işi yarıyor bende bu kadarrını beklemiyordum sadece kargo parasına geldi teşekkürler bangood :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/03/2021

    γρήγορη αποστολή πολύ μαλακές κεφαλές προσωπικά όμως δε με βόλεψε.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY111.85
    • TRY146.59
    • TRY156.23
    • TRY111.85
    • TRY104.12
    • TRY111.85
    • TRY407.11
    • TRY182.28
    • TRY147.54
    • TRY347.28