Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (227) İnceleme
  • (27) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(227)
    • 5 Yıldız(220)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/07/2021

    As described

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/07/2019

    Ürün Türkiye 20 günde ulaştı kalite olarak nasıl bilmiyorum çünkü bunlardan ilk kez alıyorum Pek kullandığım bir şey değil bazen olsa iyi olur dedim anlar için aldım kenarda dursun

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2019

    Excelente compra a excelente precio, ya todos cortados por tamaños iguales, para evitar cualquier accidente de corto y proteger nuestros cables y circuitos eléctricos.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/05/2018

    cumpre com o que eu esperava!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/12/2017

    отличные термоусадочные трубки соответствуют описанию .комплект 150 шт разного диаметра

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/10/2017

    Gaine thermoretractable... conforme à la description... Plusieurs tailles livrées... idéal pour l'isolation des connexions et soudures petites ou grosses..

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/08/2017

    This set is a staple in my shrink tubing box, the large majority of what I use is the Black and Red for all power connections ... this kit allows me to purchase just what I use on a regular basis and not a lot of tubing I will never use.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    Normal assorted red-black shrink tubes useful especially for such color combination cables (lousspeakers, DC power,...)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/03/2019

    good product !

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/01/2019

    дёшево и хорошо

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY158.81
    • TRY122.14
    • TRY85.46
    • TRY85.46
    • TRY97.69
    • TRY85.46
    • TRY91.57
    • TRY122.14
    • TRY79.35
    • TRY85.46
    • TRY73.23
    • TRY26.29
    • TRY73.23
    • TRY73.23
    • TRY109.91
    • TRY85.46
    • TRY85.46
    • TRY183.27