Müşteri Değerlendirmesi

5 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (15) İnceleme
  • (1) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(15)
    • 5 Yıldız(15)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
  • 2018-05-24 05:26:19

    U kućištu sa prve slike bila je instalirana floroescentna cijev od 32 W. Zamijenio sam je sa cijevi sa diodama duljine 1,2m. Nažalost brzo je "izgorila". Onda sam uzeo 2 komada svjetlosnih ploča i ugradio ih. Vrlo lijepo svijetle. Ove sam kupio da imam za zamjenu ako koja prestane svijetliti. Sviđa mi se ideja o 2 komada jer će uvijek jedna ostati svijetliti.

    Yorumlar
  • KuanKS
    SG
    2020-09-03 10:01:44

    Item is okay. But delivery is too long. Ordered on June 14, received on 3 Sept 2020.

    Yorumlar
  • 2020-02-21 09:04:33

    wie beschrieben geht

    Yorumlar
  • Martins
    PT
    2020-02-07 18:11:39

    Good

    Yorumlar
  • VeBo57
    BG
    2018-07-30 11:48:44

    Поставих го вместо луминисцентна пура 60 см. 18 W и свети поне два пъти поярко и не загрява толкова! ОК

    Yorumlar
  • 2018-03-31 05:32:06

    Nice and bright, good spread of light and reasonable colour rendition. A bit flimsy as they come though, so likely will need mounting in an enclosure.

    Yorumlar
  • lafuite
    FR
    2018-03-28 10:25:02

    éclaire très bien, conforme à la description Le câble électrique mesure 12 cm. Comment raccorder? Où vous mettez un câble d'au moins 50 cm ou vous livrez avec un bornier de raccordement.

    Yorumlar
  • 2018-12-31 06:11:15

    Produit fort intéressant pour faire une boite a lumière pour trier les négatifs et diapositives photos Très bonne luminosité et ne chauffe pas

    Yorumlar
  • 2018-11-13 10:13:50

    Lijepo i dovoljno jako svijetle. Lako se postavljaju magnetnim maticama na metalnu podlogu. Dobro osvjetljenje prostora.

    Yorumlar
  • KuanKS
    SG
    2019-03-01 10:33:45

    Bright and nice.

    Yorumlar
Show:

    Go to page

    Go

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY40.20
    • TRY56.31
    • TRY48.25
    • TRY32.14
    • TRY133.65
    • TRY48.25
    • TRY167.16
    • TRY56.31
    • TRY85.39
    • TRY128.09
    • TRY120.76
    • TRY483.27
    • TRY193.26
    • TRY131.07
    • TRY192.54
    • TRY88.53
    • TRY177.15
    • TRY1,449.98