Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.87 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
En Popüler Ürünler
  • Toplam (458) İnceleme
  • (56) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(458)
    • 5 Yıldız(414)
    • 4 Yıldız(32)
    • 3 Yıldız(8)
    • 2 Yıldız(3)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-02 07:41:25

    Ottimo in rapporto al prezzo, utilissimo per il modellismo ed elettronica, ma anche come uso educativo, la risoluzione è buona le immagini nitide, un pò d'attenzione x installare il software di calibrazione, ma nel complesso è facilissimo da usare. corredato del software driver e calibrazione, in + un utilissimo utensile per la calibrazione. la base è buona e permette di fissare agevolmente il microscopio in posizione, corredato anche di un adattatore per l'uso con lo smartphone. dispone anche

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-26 12:21:38

    Muy buen producto, de fácil instalación y calibración. Se hizo prueba en un windows 8.1, calibrandolo al mínimo y a 05 cm de distancia se puede observar correctamente los compoenentes SMD de una tarjeta circuital.

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-21 00:43:15

    Good toy to play with. What is called the focus, is not the focus or zoom, it is the magnification. Focus must be done by moving it closer of further from the object. The stand it comes with is not useful for this. I am looking for a holder with a dial to move it, so I can focus. True image size is 640 x 480 pixels or 0.3 mega pixel. The software that it comes with can make larger images, but it is just blowing up the 640x480 into a bigger image. You don't have to use the software, the camera

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-11 11:56:14

    Me llegó a los 62 días desde la compra a mi país ecuador Si ya lo estoy probando lo recibí esta todo o parece, lo pruebo con un celular funciona. ya estaré revizando la en la portátil y luego en la pc Subiré mis comentarios de como ayuda y puede ser util Hasta donde estoy usando con el celu va bien Le recomiendo el producto la calidad que tiene por el precio va compensado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-27 02:10:51

    وصل المنتج قبل موعده المتوقع بإسبوع كامل الجودة جيدة جدًا سرني التعامل معكم ... شكرا

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 14:20:18

    ürün paketlesine hiç özen gösterilmemiş kutu verün çok hasar görmüş ama neyseki kırılmamış zoom bişe yaramıyo birkez netlik aldıktan sora  oynarsanız bulanıklaşıyor

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-27 09:19:06

    It is good. Easy to install the driver. Good quality and cheap - so happy with my purchase!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-29 06:51:39

    xx

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-13 12:40:10

    Super, lepší než jsem čekal, stojánek je sice plast, ale je stabilní a dobře stavitelný, tělo kamery z příjemného materiálu. Jediné mi chybí přechod na mini USB

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-22 16:36:22

    Working fine, very good for the price.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 46  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap