Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (46) İnceleme
  • (7) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(46)
    • 5 Yıldız(39)
    • 4 Yıldız(7)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 26/01/2021

    Super.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/04/2019

    Arrivati dentro il classico sacchettino cinese di nylon nero con lancette piegate vedi foto. Arrived inside the classic Chinese black nylon bag with bent hands, see photo.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/05/2019

    EU verzia. Pracuje vyborne. Pred prvym pouzitim treba zo zadnej strany vybrat malu bezpecnostnu poistku.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/03/2020

    Schon eingebaut und funktioniert einwandfrei! Gerne wieder!Danke

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/11/2019

    O.K.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/04/2019

    first put in battery wait for few minutes then put on 12 a clock and wait for signal. I waited 1 day before it was OK but now it is OK.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/08/2019

    Ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Bkontek
    HR
    21/12/2021

    EXCELLENT! A++++++++++++++++++++++++++++++++ FAST DELIVERED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2019

    Som spokojný s týmto DCF hodinovým strojkom. Ručičky síce prišli trochu pokrčené ale podarilo sa mi ich narovnať. Pri uvádzaní do chodu treba byť trpezlivý, signál 77 kHz niekedy nie je k dispozícii (servis vysielania, zlé poveternostné podmienky) ale všetky mechanizmy sa synchonizovali s časom. Cena je prijateľná. Strojček funguje spolahlivo. imr

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/01/2019

    Nice working, used in the kitchen clock, now without problems with settings of corect time. With the seconds hand the clock looks better now. It is better to read manual before testing, next time I will install it before pull-out the mechanical fuse for 12 position.This device is even more quiet than quartz old one.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$41.49
    • US$27.99
    • US$10.99
    • US$21.99
    • US$14.99
    • US$26.99
    • US$7.99
    • US$8.00
    • US$16.99
    • US$5.99
    • US$36.99
    • US$8.99
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$31.99
    • US$11.99