Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (37) İnceleme
  • (6) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(37)
    • 5 Yıldız(32)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 13/11/2020

    Product arrived in perfect storage conditions on time. Running smoothly. Just like the ad. I found the SENSOR compartment a little fragile. It works with 4 AAA batteries. A good buy, good price and excellent seller. Produto chegou em perfeitas condições de armazenamento dentro do prazo. Funcionando sem problemas. Exatamente como o anúncio.Achei o compartimento do SENSOR um pouco frágil.Ele funciona com 4 baterias AAA. Uma boa compra, preço bom e vendedor excelente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/01/2021

    πολύ καλό προϊόν!η ταινία κολλάει πάρα πολύ καλά! παρήγγειλα άλλα δύο!!!

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 17/06/2021

    exelente calidad, alumina un buen tanto, lo recomiendo, lo utilize para iluminar mi dormitorio 👌

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/01/2021

    Really cool. Sensor works great

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/06/2020

    tutto bene, spedizione velocissima, unica pecca è che fanno poca luce, la mia è la versione a luce calda, credo che a luce bianca siano un po' più luminose.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/07/2020

    Motion detection and light sensor works well. Light looks brighter in the pictures. Batteries don't last long so i might connect it to a 5v power supply.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2021

    boa noite tudo bem? infelizmente meu pedido está errado! eu pedi luz BRANCO QUENTE e Veio BRANCO FRIO! Infelizmente não vou conseguir usar, pois no conjunto onde eu iria usar! as luzes é BRANCO QUENTE

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2020

    Ottimo prodotto, a colori freddi fa un'ottima luce. Io l'ho posizionato nell'armadio e sono soddisfatta. Arrivato nei tempi

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/08/2021

    Product as described.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/06/2021

    product received good condition fast delivery

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY102.92
    • TRY137.26
    • TRY111.51
    • TRY85.75
    • TRY60.00
    • TRY77.17
    • TRY369.03
    • TRY137.26
    • TRY283.19
    • TRY128.67
    • TRY204.99
    • TRY187.82
    • TRY188.76
    • TRY291.77
    • TRY273.66
    • TRY111.51
    • TRY171.59
    • TRY669.46