Müşteri Değerlendirmesi

4.89 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (198) İnceleme
  • (49) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(198)
    • 5 Yıldız(181)
    • 4 Yıldız(14)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 22/06/2021

    very good quality and all metal, cup size is larger than oem cup, only complaint is that it doesn’t fit in the stock cup so I have to find some way to get the screws out of the cup on the axle.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/03/2021

    Excelente cardan para wltoys 12428 me gustó mucho, todo el cuerpo es de aluminio y es muy resistente. Viene con los prisioneros para apretar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/04/2021

    It's just what I needed .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/12/2020

    finalmente chegou a encomenda, tudo dentro do estabelecido após reenvio, obrigado banggood pela facilidade de comunicação devido ao pedido anterior. estão de parabéns. a encomenda encontra se em perfeito estado. 5 estrelas

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/10/2020

    all fine. car and extra parts arrived quickly. Diffs are pretty tight. need loosening up a little. otherwise good base for modding :) haven’t installed the CVD yet

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/09/2020

    excelente calidad de materiales, solo al instalarla es necesario apretar bien todos los prisioneros para que no aflojen

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021

    De buena calidad este cardan de aluminio para wltoys 12428, 12423 y 12429 me gusto mucho y funciona tal como debe.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/03/2021

    Muy bien y en perfecto estado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    great quality I will be buying a lot more from wltoys💯👍

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/01/2021

    muy buena calidad el pedido llegó correctamente son los primeros tres pedidos que hago y ya me llegaron dos todo muy bien

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY85.98
    • TRY85.98
    • TRY197.86
    • TRY301.14
    • TRY120.41
    • TRY550.73
    • TRY154.83
    • TRY85.98
    • TRY60.16
    • TRY103.19
    • TRY172.05
    • TRY68.77
    • TRY154.83
    • TRY137.62
    • TRY111.80
    • TRY154.83
    • TRY180.65
    • TRY85.98