Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (39) İnceleme
  • (5) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(39)
    • 5 Yıldız(35)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 23/03/2021

    كيف تم اكمال الطلب وانا ماوصلنا القطعه وحده من خمس قطع وارسلت لكم بريد ان مقاس الغطاء اصغر من مقاس المقعد ولاجاني اي رد من اسبوعين وش هاالمهزله اريد استرجاع المبلغ

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 09/07/2019

    For vw golf7 does not fit 100%, but it is so comfortable that I don't want to send it back. I like sooo much and the design also good for my GTI.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 28/04/2020

    Bonitos, ficam bem no carro.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 01/04/2019

    like in the picture. it fits well on my sport seat

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 15/09/2019

    جودة عاليه وممتازة

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/03/2021

    لم تصل شحنه ولم استلم

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/03/2020

    Gostaria de compra o restante pra completar o restante do Carro. Veio um pacote. Penso que me faltam três ? Vocês poderiam me ajudar? Quanto me Faltam? Um banco dianteiro e a parte traseira. Quantas Peças?

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/04/2019

    Ürün adındaki 5 sayısını yazmayın. Ürünü teslim aldıktan sonra birim fiyat X1 şeklinde yazıldığını gördüm. Ben 5 parça veya 2 parça diye düşünmüştüm.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2020

    não gostei fui enganado achei que era o quite completo mas só veio um emagina quem vai querer por só uma capa no banco do carro

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 07/10/2019

    not good

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY623.14
    • TRY765.97
    • TRY2,583.83
    • TRY472.51
    • TRY3,090.23
    • TRY2,363.09
    • TRY1,726.84
    • TRY350.46
    • TRY811.41
    • TRY116.73
    • TRY220.61
    • TRY1,506.10
    • TRY259.56
    • TRY324.49
    • TRY155.69
    • TRY454.34
    • TRY389.41
    • TRY246.58