Müşteri Değerlendirmesi

4.9 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (353) İnceleme
  • (69) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(353)
    • 5 Yıldız(320)
    • 4 Yıldız(29)
    • 3 Yıldız(4)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 19/05/2021

    Качество сборки хорошое, аккумулятор слаботоковый,при сверление металла 1.5мм конусным сверлом отключается и сильно нагревается .При сверление около 7 минут нагревается до70градусов.Про заявленную ёмкость батареи ничего сказать пока не могу,но думаю что не соответствует.В целом шуруповёрт не плохой.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 09/10/2020

    Chegou rápido... A demora foi depois que esbarrou na greve dos Correios kkkkk. A máquina é ótima para uso em Hobbes... tem muito torque, e isso não é fake. A cor muda um pouco na real, mas nada que vogue. Veio completinho com todos os acessórios do anúncio, e um adaptador de tomada. As chaves de mudança de função e velocidade da minha emperram um pouco, espero que com o uso melhore. Gostei do produto, e o melhor é que custou muito pouco! blz de custo benefício.

    Yorumlar (6)
    Orjinali göster
  • 06/04/2021

    Μόλις το παρέλαβα, σχετικά γρήγορα θα έλεγα, το άνοιξα το δούλεψα λίγο, φαίνεται αρκετά καλό, βέβαια θα αφήσω τα μεγάλα κεφάλια να αποφανθούν για το αν είναι καλό ή όχι, άλλωστε εγώ δεν θα το χρησιμοποιήσω και πολύ. Η πρώτη εντύπωση πάντως ειναι θετική. θα επανέλθω μόλις γίνει μερική χρήση.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/08/2020

    ん〜実際は20Vしかなかったです。 これ系の物は中身はすべて20Vなんでしょうね。 ただそれでもさすがリポだけあってパワーはあります! LEDは暗くて使い物になりません。 値段相当ですね、ただ私はDIYでの使用なので十分だと思います。

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/04/2021

    ωραία κατσαβιδιερα στα 34 ευρώ περιπου από Ευρωπαϊκή αποθήκη!! μια χαρά δυνατό για αυτά τα χρήματα. απλά μου ήρθε σπασμένος ο φορτιστής. γρήγορη αποστολή και αν δεν ήταν σπασμένος ο φορτιστης στο βυσμα θα ήταν όλα τέλεια!!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/07/2020

    Many told to me. Why you buy from china? Because it's cheap and good. From usa I need 1 year or 2 to have so much money. And I have need only for a little in my home. I am not worker. For me this is so good. 18V nominal voltage, 21V charged, 22V charger! I received in 5 days 😊 Thank you

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    Perfect!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/02/2021

    Πολύ καλό....

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • RuiMor
    PT
    07/12/2020

    Veio muito rápido, tudo em condições e bem acondicionado. A funcionar como deve ser. Obrigado

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/09/2020

    Nice item. Hoping it will last.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY461.47
    • TRY862.07
    • TRY296.01
    • TRY478.89
    • TRY243.76
    • TRY644.36
    • TRY757.57
    • TRY522.43
    • TRY496.31
    • TRY487.60
    • TRY574.69
    • TRY374.39
    • TRY478.89
    • TRY435.35
    • TRY522.43
    • TRY574.69
    • TRY313.43
    • TRY1,166.36