Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (172) İnceleme
  • (17) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(172)
    • 5 Yıldız(149)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/09/2021

    super Schlagschrauber. nur schade das der Akku nur mit dem mitgelieferten Ladegerät geladen werden kann und nicht mit dem Makita Ladegerät, da der typische Makita Ladeanschluss durch eine Ladebuchse ersetzt wurde wie man auf Bild 2 sieht. Ansonsten sind normale Makita Akkus kompatiebel

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 23/08/2021

    mais uma compra ! mais uma vez saliento que o torque informado não é o real , mas o produto funciona bem para serviços leves no ramo automotivo , satisfeito e recomendo

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 03/11/2021

    Je to dobré zařízení. Matku na kole to nepovolí je potřeba klíčem odtrhnout, pak bez problémů. Je dobré že matka je hned dole a pak zase zpátky. Jen je potřeba kola přetáhnout klíčem.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/10/2021

    πολύ καλό προϊόν εξαιρετικα ποιοτικό για τα χρήματα που κοστίζει και δυνατό απ ότι διαπίστωσα

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    sleeve set was not there in packet please send me sleeve set because I paid the money of sleeve set please send it to me

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/10/2021

    Received all items, but the shipping is not good, the item is broken, luckily the machine is not damaged.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/06/2021

    gerçekten güçlü bir makina ben çok beğendim tavsiye ederim

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/09/2021

    jó minőségű. teljesen olyan mint a makita. remélem sokáig bírni fogja

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • omcVIP4
    RO
    01/11/2021

    Good product, strong... Very quick delivery from CZ.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2021

    kodėl tokia didelė dėžė!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY836.15
    • TRY1,560.94
    • TRY1,073.10
    • TRY557.39
    • TRY1,184.61
    • TRY975.54
    • TRY362.25
    • TRY1,293.33
    • TRY696.77
    • TRY3,066.27