Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (194) İnceleme
  • (32) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(194)
    • 5 Yıldız(183)
    • 4 Yıldız(9)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/12/2020

    56 ₺ gümrük vergisi aldılar ben bunu bangood dan geri alabilirmiyim açıp incelemedim bile tüm ücretlerini ödemiştim kargo ücreti kargo sigortası ama soyguncu ptt midir gümrük müdür bangood mudur bilmem yoldan geçenden haraç keser gibi 56 ₺ çöktüler aletide kaldırdım attım bir kenara bütün hevesim kaçtı sizin yapacağınız işe lanet olsun.

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 17/08/2021

    j'ai reçu mon produit aprés 8 jours livraison rapide comme d'habitude, bien emballé j'ai pas encore tester le produit en tout cas je suis satisfait merci banggood je recommande

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/10/2020

    Salamat banggood sinubkan ko gamitin daig pa ang malalaking welding machine sana mag tagal..

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 18/01/2021

    The package arrived earlier than I expected.Very compact volume, you can almost put it in a larger pocket.I only had 2 mm electrodes to test it and the welding is perfect.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/02/2021

    Excelente envio,llego en 17 dias,Gracias , falta probar como se comporta.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    produto muito bom em ótimo estado de conservação

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    although package was damage,but the item was in good condition,looks good but not yet tested...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2021

    don't tested yet, but the first impression is good. don't came with clamps, you need to buy.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/12/2020

    Makine el kadar küçük ama kaliteliye benziyor sigortalatmıştım 87 lira olan vergiyi geri iade ettiler makineyi kullanınca tekrardan bildirim yaparım sormak istediginiz soruları sora bilirsiniz

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 16/12/2020

    Il Pacco arrivato in pochissimo tempo, visivamente è fantastico , piccolo e compatto per la prova di saldatura devo ancora aspettare un pò... Sto aspettando che mi arrivino i cavi Farò più avanti una recensione completa.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY318.36
    • TRY92.57
    • TRY95.44
    • TRY86.75
    • TRY1,797.52
    • TRY651.22
    • TRY104.12
    • TRY130.17
    • TRY303.86
    • TRY277.80