Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (210) İnceleme
  • (36) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(210)
    • 5 Yıldız(199)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • LauVIP1
    CO
    11/10/2017

    They're small but I think they're awesome to carry on your bag, they're really really soft, plenty of brushes, nice colour/design. I'm happy with it. Although there's some little "hairs" coming out of the brushes, they're not falling out though, I think I will cut them and it will be ok. Están pequeñas pero creo que están bien para llevar en un bolso, maletín, etc. Son muy suaves, vienen 20 brochas, bonito color / diseño. Estoy feliz con la compra. Aunque hay algunos "pelitos" pequeños que salen de algunas brochas, aunque no se están cayendo...creo que solo necesito cortarlos y ya.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/04/2017

    Chegaram em um mês ao Brasil em perfeito estado. Adorei o produto! As cerdas dos pinceis são muito macias e não estão caindo com o uso.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/10/2016

    j'aime beaucoup ces pinceaux même si je les imaginais un peu plus grand. Les poils sont très bien et très doux.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/01/2020

    Demorou muito a chegar, veio bem embalado com a sacolinha da banggood bem fofinho *_* Porém, um veio com defeito :(

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/03/2019

    Aunque tardarón en llegar, por que se les acabo el stok, llegarón bien. Todo según las fotos del producto.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/07/2016

    Gostei muito dos pincéis, são fofos e bonitos. Só achei que seriam maiores, mas fiquei satisfeita pelo valor.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2020

    Товар доставлен за 15 дней. Все в целостности и сохранности,соответствует заявленному на сайте. Жена в восторге. Спасибо вам за оперативность. Удачи вам в торговле.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2020

    Fair enough for the price.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/03/2018

    recomendo, demorou 2 meses e alguns dias (no máximo), veio muito bem embalado.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/05/2016

    Спасибо , в Германию в течении 2 недель пришло , 3 товара за раз , один минус самая маленькая кисть была в клею и многие шатаються но в основном довольны .

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,566.97
    • TRY281.63
    • TRY131.97
    • TRY193.59
    • TRY114.36
    • TRY79.15
    • TRY70.34
    • TRY105.56
    • TRY87.95
    • TRY61.54
    • TRY61.54
    • TRY1,866.30
    • TRY334.45
    • TRY308.04
    • TRY175.99
    • TRY193.59
    • TRY87.95
    • TRY598.65