Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (721) İnceleme
  • (95) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(721)
    • 5 Yıldız(698)
    • 4 Yıldız(17)
    • 3 Yıldız(5)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 01/12/2020

    imballati correttamente. tutto ok!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/09/2021

    interrutores pequenos funcionam bem entrega rápida

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/02/2021

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/06/2021

    good but small

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/09/2019

    20x SS-12D00G3. Type: 1 Pole 2 Throw. Terminal Quantity: 3pcs. Working Power : 0.5A 50V DC... 20ks miniatúrne 1-pólové prepínače. 0,5A/50V DC, dobrý vyrobok, doprava.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/10/2018

    mini SPDT switches suitable for your Arduino or electronic projects. satisfied mini interruttori SPDT adatti per i tuoi progetti Arduino o elettronici. soddisfatto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/02/2018

    Всё дошло в целости и рабочем состоянии. Товар соответствует описанию. Рекомендую этот магазин. Спасибо, Banggood !!! ************************************************************************* Everything came in one piece and working condition. Goods match the description. I recommend this store. Thanks, Banggood !!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/09/2020

    chegou super rápido, mesmo com os correios em greve chegou rápido, gostei muito do meu produto é de boa qualidade recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/10/2018

    muy buen producto, de buena calidad, y llego antes de lo establecido, quede muy satisfecho con el producto

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/09/2018

    perfect for those small projects :) will be using some on my Bluetooth quad finder :)

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY29.00
    • TRY155.07
    • TRY106.58
    • TRY29.00
    • TRY155.07
    • TRY87.18
    • TRY48.39
    • TRY58.09
    • TRY33.85
    • TRY38.69
    • TRY48.39
    • TRY41.60
    • TRY77.48
    • TRY24.15
    • TRY87.18
    • TRY38.69
    • TRY77.48
    • TRY31.91