Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.99 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (72) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(72)
    • 5 Yıldız(71)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-23 18:33:39

    Good esc for it´s size, i use with 1406 cobra motors. Fits in my iFlight iX3 frame.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Einfach gut, jedoch ist der 6-Pin-Anschluß keine gute Lösung. Nach einigen Crashs löste er sich vom Board.

    2019-03-04 16:17:51

    Einfach gut, jedoch ist der 6-Pin-Anschluß keine gute Lösung. Nach einigen Crashs löste er sich vom Board.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    funcionan a la perfecciin

    2019-01-22 08:53:03

    son los segundos que cojo y por un problema de motor que pensaba que era uno de los esc lo e cambiado resultando que era uno de los motores el que me estaba dando problemas ...conclusión que los esc no están estropeados y no dan problemas muy buena compra

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    HGLRC 20x20mm 28A BLheli_S BB2 2-4S 4-in-1 ESC

    2018-11-27 06:29:10

    HGLRC 28A BLheli_S BB2 2-4S 4-in-1 ESC support Dshot600 protocol and comes at 20x20mm making it small and powerful component. With a small esr capacitor you get fantastic results however I haven't been very successful with them. I would still recommend this component. All the best!

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    HGLRC ESC 28A

    2019-01-14 06:35:42

    FAST SHIPPING. NOW I´M GO TO INSTALL AND CHECK IT. RAPIDA ENTREGA. AHORA VOY A INSTALARLO Y COMPROBAR QUE TAL VA

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-08 10:40:49

    i bought this for my second 2 inch quad. the first one already has one building of soon .

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-22 17:39:36

    good replacement part for my XJB

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-26 09:33:14

    einwandfrei . wie immer

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap