Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (32) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(32)
    • 5 Yıldız(30)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 11/05/2022

    ilk sipariş hediyesi için seçmiştim. tam 20 günde geldi. direkt kargo ile aldım başka bir ödeme yapmadım gümrük vs. Türkiye de bu kadar iyisi yok. Sapasağlam. Tavsiye ederim.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 04/06/2022

    Exelente producto muchas gracias me llego gratis por mi primera compra 🤩

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/06/2022

    Wow! I ordered this thing 4 days ago for my girlfriend and it came today. Package was in good condition. Thanks!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2022

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/05/2022

    paquete llego bien y rápido, pero llego rota la caja interior, parece que funciona gracias por el regalo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2022

    I was very pleased to get it free, when I ordered with other products. Thank you seller. I have tried the lamp. It's good lamp.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 31/05/2022

    Very good!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/05/2022

    super

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/06/2022

    I got my order on estimated delivery date but when it was shipped i had to pay vat for it to come to South Africa which wasn't discussed before so i basically didn't get it totally free. Satisfied with the quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2022

    Lampa prisla neposkodena, verim ze bude fungovat. Vybrala som si ju ako darcek k nakupu. 5 dnove dodanie, cize super, ale polozka ktoru som chcela dojde az jul-august

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$9.89
    • US$12.59
    • US$9.89
    • US$42.99
    • US$16.99
    • US$21.15
    • US$3.99
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$6.99
    • US$36.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$10.98