Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (19) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(19)
    • 5 Yıldız(19)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 17/05/2021

    deneme şansım olmadı henüz aynı ürünün 250w olanı var ikisi arasında fark varmı deneyip göreceğiz

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 03/06/2021

    10 günde geldi vergiler dahil alın Daha öncede aldığım ürün kendi yaptığım elektrikli bisikletime aldım 24 volt 250 watt herhangi bir sorun yok güvenle alabilirsiniz .

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/12/2021

    ürün başarılı bir şekilde şimdilik çalışıyor tam deniyim sağlayıp paylaşım yaparım

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/10/2021

    Recebi o controlador em ordem

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/07/2021

    received a little late but I'm happy with what I see. just need to install it to know if it's working. hopefully everything is still fine with my order.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 06/02/2021

    bom

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 04/11/2021

    ürün iyi gibi denemedim daha Türkiye'yi seviyorum i love turkey

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 31/08/2021

    Recebi meu controlador em 17 dias, montei no patinete do meu filho, está funcionando perfeitamente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/06/2021

    Arrived in order. Not used yet (Building an electric bike is only one of my long-term DIY projects...)

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2022

    لم اجربه بعد

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$55.99
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$145.99
    • US$12.99
    • US$37.99
    • US$37.99
    • US$24.99
    • US$11.99
    • US$43.99
    • US$16.99
    • US$8.49
    • US$13.99
    • US$6.99
    • US$22.99
    • US$20.99