Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (96) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(96)
    • 5 Yıldız(74)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(7)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/08/2021

    ürün çok iyi çok beğendim. teknik olarak bilgi biraz yetersiz kendiniz kurcalayarak öğrenirsiniz. onun dışında ürün satış görsellerinde ne varsa eksiksiz geldi. ürünün çalışmasında hiçbir sıkıntı yok. gümrük sigortası yaptırdığınızda sizden gümrük vergisi almıyorlar bu çok iyi. ürünü 08.08.2021 tarihinde sipariş ettim 12.08.2021 de gumrukteydi 14 ünde elime ulaştı çok şaşırdım. banggood kendini aşmış. sağlam akü takviyesiyle bağ evlerinde çok rahat iş görür tavsiye ederim 👍

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    TR yaklasik klavye kadar bir urun. solar panelin arka kisminda bulunan usb ve typ c portu ile direk baglanti yapabiliyorsunuz. yaninda gonderilen kontrol cihazi ile ayar ve baglanti yapabiliyorsunuz. harika bir urun kesinlikle tavsiye ediyorum. yaninda bir de akü yada power bank gibi urun siparis ederseniz degisik projeler uretebilirsiniz. (EN) about as much a product as a keyboard. you can connect directly with the usb and typ C port located on the back. you can adjust and connect with the controller that is sent next to it. I would definitely recommend a great product. if you order a product, such as a battery or power bank, you can create different projects.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/05/2021

    Пришло достаточно быстро,ехало через Борисполь,было почему-то вскрыто таможней Росан Глобал,видать солнечная энергия их очень манит,любопытные:),заглядывают в товары и за 40 и за 30 долл.,надо отдать должное,все на месте:) Качество панели и работу буду тестить на выходных.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/11/2021

    El producto funciona perfectamente. en el sur de España a 10/11/2021 me da una potencia máxima de 28W teniendo en cuenta que estamos en invierno. lo veo muy bien.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/09/2021

    it's a very good product, am very happy..it changes all types of power bank and other rechargeable portable device very well... also 3 weeks shipping

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/11/2021

    I got the package perfectly inflamed without damage. Proven and works great. It is cloudy and still gives 17.4V. I didn't measure the wattage but it probably gives 15-20W in cloudy weather. I'm very satisfied. I recomend. I will buy another solar panel to increase performance.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/01/2022

    adequate for what I need. Short test done so far and at the kitchen table light it produces 4 volts. Waiting for the sunshine and should produce about 18 Volts. With a USB connection box on the Solar panel itself, it could be used outside, but would not be weather resistant.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • Bazilpo
    GR
    26/09/2021

    True Voltage and Intensity values. Very good.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2022

    Came fast, and works ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/01/2022

    the product came with thin film over it, and I can not take this film off and when I am trying it is damaging the solar frame. very disappointed.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$7.99
    • US$26.99
    • US$119.99
    • US$13.99
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$36.99