Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (48) İnceleme
  • (8) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(48)
    • 5 Yıldız(40)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 16/08/2021

    tabiki 280w değil. Gerçekte 100w civari ama alırken bunu biliyordum, ürün fena değil kaliteli duruyor.

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 10/05/2021

    Very good product. Packaging can be slightly better as the panel was damaged on the one corner, but this did not affect the panel. Open circuit voltage 22.9 V

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/06/2022

    رائعة ولاكن ليس بقوة ماذكر الاخراج يصل الى حوالي 40 واط وقت الذروة ويستمر 30 واط الى ماقبل الغروب

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/10/2020

    good

    Yorumlar (5)
    Orjinali göster
  • 30/12/2020

    good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/07/2022

    già installato da 3mesi funziona benissimo naturalmente i watt sono 100 e non 280

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/07/2022

    versuri good

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/03/2021

    What is the status of the two orders I have ordered, when can I expect it in Denmark 96944951 and 96944952

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/12/2020

    fast shipping. can't wait to install this as this will replace my 120 watts solar panel. this almost the same price i paid for the 120 watts which makes this a great value.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 25/07/2022

    let me see

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$71.99
    • US$108.99
    • US$58.99
    • US$19.99
    • US$149.99
    • US$219.99
    • US$89.99
    • US$119.99
    • US$114.99
    • US$44.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$99.99
    • US$199.99
    • US$12.49
    • US$67.99
    • US$32.99
    • US$17.99