Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (52) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(52)
    • 5 Yıldız(44)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/01/2022

    Produto Recebido em ótimo estado. Testado e Aprovado. Recomendo boa qualidade. Recebi as lâmpadas como brinde.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/12/2021

    13w, I recommend,  fast delivery to Slovenia.  I found the coupon on Banggood Slovenija's Facebook page and telegram

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 16/01/2022

    Ótimo produto! Funciona perfeitamente, bem embalado, boa iluminação.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/12/2021

    arrivate in anticipo,anche se non mi sembra da 28 watt

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2021

    The lamps arrived well packaged and impeccable. I've tried them and they work as expected. For a product for which I didn't pay anything, because it was a gift for a new user, I have to say that your service well deserves the five stars. Thanks. Paulo R.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/12/2021

    Nulla da dire, le luci funzionano e la luminosità non è poca. Bello il design con fondo nero. Forse un pò troppo lunghe e di luce troppo gialla, ma è un omaggio, non mi lamento

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/12/2021

    Diese zwei Ersatzleuchtmittel sind als Geschenk für den Kauf eines 3d Druckers geliefert worden. Sie wurden gleichzeitig mit dem Drucker geliefert...gute Leistung! Neben vielen anderen Produkten waren die Ersatzleuchtmittel die vernünftigste Wahl...vielen Dank dafür!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/02/2022

    Item received as a gift for another purchase. Good packaging. Working. The original price is too high.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/12/2021

    xx

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2021

    Muy rápida la entrega. Luz potente e intensa en comparación con otras de 20 W. Artículo muy recomendable para iluminación económica.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$26.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$8.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$7.99
    • US$6.88
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$6.99
    • US$11.99
    • US$5.94
    • US$16.99