Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (64) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(64)
    • 5 Yıldız(53)
    • 4 Yıldız(3)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(6)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 29/04/2022

    de katten vinden het geweldig. Aangezien we het stopcontact op WiFi afzetten gedurende nacht, had ik een powerbank van 10.000 aangesloten. Deze staat nu op 50% en loopt net geen 12 uren.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/07/2022

    os meus gatos adoraram, não sei o k se passou com a Banggood pk foi mt rápida com esta entrega. tenho outras que levam uma eternidade,boa loja para comprar coisas baratas.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/07/2022

    Perfeito, muito silencioso, nem parece que está ligado a não ser pelo barulhinho relaxante da água circulando pelo filtro! super indico! Minha gatinha gostou do filtro e já usou algumas vezes!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/06/2022

    It arrived quickly, every piece was well packed and the guide explained exactly how to operate!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/07/2022

    хороший фонтан, но кот его пока не воспринимает. будем смотреть как дальше пойдет , проявления интереса.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2022

    gracias esta muy hermosa la fuente y muy bien empacada como yo buscaba una aplicación que llegara en buenas condiciones y fuera como la foto gracias estoy feliz 💓

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 25/06/2022

    very much enjoyed and well like

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 10/06/2022

    ele adorou.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/06/2022

    my dog loves it

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/05/2022

    Excellent product! Works well. Cats really love it

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$29.99
    • US$18.02
    • US$32.99
    • US$21.00
    • US$10.43
    • US$7.58
    • US$8.53
    • US$12.33
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$21.99
    • US$38.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$25.99
    • US$11.99