Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.98 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (50) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(377)
    • 5 Yıldız(363)
    • 4 Yıldız(13)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-26 20:32:45

    Nicely weighed pencil perfect for the workshop glad I got one for home as well, They missed a trick with the hole in the top, the old pencil I had used it to sharpen it when it got dull. I’m gonna try sticking a bit of sandpaper in the top should work.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-21 09:49:51

    Looks ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-05 11:55:02

    Very nice.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-05-22 07:02:36

    ottimo

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-24 04:47:24

    Thank god I found a decent product that has class, not glitze, is well designed and made, works beautifully and is well priced.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-27 03:37:50

    Según lo descrito. Metálico. Contento con el producto aunque la calidad pasable. Por el precio un chollo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-30 15:47:12

    I'm pleased with my purchases I spend less time sharpening the pencils and more time making furniture thanks.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-11 03:37:32

    ottimi lapis per officina e falegnameria. costruiti molto bene, completamente in metallo sembrano molto resistenti. consigliatissimi

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-08-06 05:47:52

    Ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-29 06:37:22

    Very good price and product. Would buy again.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap