Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (21) İnceleme
  • (4) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(21)
    • 5 Yıldız(18)
    • 4 Yıldız(2)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 15/03/2022

    Very good product.Quite strong for its size.Built quality is very good.Shipped to me fast and received in a short time.Very good for amateur use.Thanks Bangood

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 26/07/2022

    Выглядит добротно. Коробка поднялась, но все целое. Привезли с доставкой на дом. Мощность слабоватая, особенно в режиме компрессора, но я за это не платил, поэтому придираться глупо.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 02/06/2022

    great product, thanks

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2022

    Ürün elime ulaştı. Paketleme gayet iyiydi. Ürün yeterli ancak çekim gücü biraz düşük parasına göre ideal

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/07/2022

    Produto de ótima qualidade e construção superior ao que eu esperava ele vem com 2 bicos que seriam para "soprar" o ar, porém este modelo que peguei não tem a função de soprador, somente de aspirador então os acessórios acabam sendo inúteis, mas a escova e o bico estendido é bem útil não é tão barulhento quanto eu pensei e tem uma boa força. recomendo

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 09/07/2022

    El producto no decepciona, pero tampoco es la gran cosa, para su precio, pienso que se puede mejorar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/07/2022

    ممتاز جدددد٪٪ددددددٱ

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 30/06/2022

    What a joke! Nice toy for my granddaughter to keep her dollhouse tidy. For me and the car, totalleverandør useless. Not to recommend.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/08/2022

    ok

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/08/2022

    good high quality

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$30.99
    • US$18.99
    • US$69.99
    • US$20.99
    • US$18.99
    • US$28.99
    • US$28.41
    • US$22.83
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$14.99
    • US$11.61
    • US$34.99
    • US$37.99
    • US$19.99