Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.98 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • great props(12)
  • nice props(7)
  • Toplam (122) İnceleme
  • (22) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(13)
    • 5 Yıldız(13)
    • 4 Yıldız(0)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-18 23:48:29

    I have a US65 and a UR65 and I replaced both whoops with these props, so much faster and smoother and same battery time, no prop wash and no sag in power, love the clear see through colors.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-06-25 04:04:54

    Very high quality propeller, hold on motor very hard, be careful, I damaged my motor. Very quiet?

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-20 21:29:00

    Very Good props, well balanced, I use them on my UR65 and US65, both work so much better over the stock 4 blade prop

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-13 12:20:55

    Gemfan 31mm 0.8mm Hole 4-blade Propeller Super, good quality.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-11 07:34:28

    una helices de excelente calidad, yo las utilizo en mi micro Whoop de eachine uk65, vuela mucho mejor que las que vienen de serie

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-20 03:54:44

    Excellent propellers, great for whoop size quads. I feel they emit less noise than cheaper propellers.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-04-19 09:38:23

    Die Props sind auf einer Eachine E013 verbaut, in Verbindung mit den Racestar Motoren fliegt das Teil viel besser :-) Sehr Empfehlenswert

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-11 11:22:03

    hélices de muy buen acabado como gemfan sabe hacerlas.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-26 06:29:08

    Hélices de gran calidad, perfectas para los tiny whoop brushless.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-29 14:09:10

    Пришло за 4 недели. Летают нормально.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap