Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (110) İnceleme
  • (21) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(110)
    • 5 Yıldız(107)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 25/05/2017

    These are great little motors, just be careful when ordering a frame, they don't fit all of them, I had to modify mine.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 6voix
    FR
    01/04/2021

    arrivée en France rapidement en 2 semaine. pas encore testé mais je suis confiant a voir dans le temps. merci banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2021

    Great Motors running supersmooth on my RC Eye one Extreme which is a rocket now. Delivered within 10 days from China. Great job!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/10/2020

    Gut aussehen tun sie zumindest, probieren konnte ich sie noch nicht.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 04/04/2018

    Motores perfeitamente adaptáveis ao Drone Aosenma CG035 com maior desempenho e melhor acabamento do que os originais dele recomendo preço baixo entrega rápida e sem taxação devido ao seu valor

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 22/02/2018

    Ottimi motori prodotto ben fatto e performante fori di fissaggio 2M distanza tra i fori 12 mm

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/01/2018

    muy bueno!!!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 08/01/2018

    Комплект моторов, для квадрокоптера 180-220 размера. оптимально под 3 S аккумулятор, качество мотора очень хорошее, вращение колокола без люфтов. пойдут под 4-5 дюймовые пропы.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 11/10/2017

    За свои деньги отличные моторы. Брать можно смело.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/08/2017

    Well packed in the original box, come with 4 x 5mm deep screw, quick delivery Very satisfied

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$21.99
    • US$56.99
    • US$13.99
    • US$5.99
    • US$42.99
    • US$35.99
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$4.99
    • US$25.64
    • US$4.49
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$4.99
    • US$9.99
    • US$21.99