Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (137) İnceleme
  • (20) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(137)
    • 5 Yıldız(124)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/05/2021

    Хороший аппаратик . Максимальная мощность потребления 2.6 kW .При установки на максимум регулятор - 125 А ( электрод 3 мм ) . Надеюсь на продолжительную работу сварки . Спасибо.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 25/12/2020

    For now it was excellent, i tried from lowest to highest Amperes and it was amazing. Hoping that this performances continued. I will reorder soon. Thanks Banggood

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 21/12/2020

    benim talep ettiğim ürünle gelen ürün aynı değil ben dijital göstergeli istemiştim USB giriş şarjlı olanından istemiştim ama gelen ürün hiç de memnun etmedi ve yurt dışı kargo olduğu icin 170 TL yuh

    Yorumlar (11)
    Orjinali göster
  • 15/07/2021

    Não recebi a máquina, veio apenas os eletrodos. Peço devolver meu dinheiro pois esses eletrodos aqui na minha cidade não custam nem um 1/3 desse valor...

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 02/06/2021

    comprei pensando que era máquina de solda mandaram 5 eletrodo por r$ 174 não existe

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 13/05/2021

    Thank you delivered 6 days.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/01/2021

    لقد توصلت بالمنتج أنا الآن في طور تجريبه

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 13/04/2021

    yo no quiero electrodos yo quiero la máquina lo que compre como puedo devolver esto y adquirir la máquina de soldar

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 09/05/2021

    Hello. I just want to follow up po un return request pls answer po nmn...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/04/2021

    3kw değil 8kw civarında çıkışı 60 v DC açıklamada 20 v yazıyordu

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY1,796.88
    • TRY1,100.36
    • TRY1,549.34
    • TRY11,701.39
    • TRY3,761.07
    • TRY2,256.59
    • TRY1,490.41
    • TRY13,930.26
    • TRY2,019.77
    • TRY1,922.26
    • TRY4,326.92
    • TRY459.56
    • TRY4,248.63
    • TRY3,621.76
    • TRY1,114.29
    • TRY2,060.17
    • TRY1,810.81
    • TRY988.92