Müşteri Değerlendirmesi

4.93 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (231) İnceleme
  • (53) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(231)
    • 5 Yıldız(218)
    • 4 Yıldız(10)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 03/04/2021

    It's cheap and so light. There are many options on watch and I think it is a good idea to have a this watch. Bluetooth control and take photo by watch on mobile phone. Control music play, measure blood pressure. It's so nice. İf you use normal just %2 for 2 days. It's too long. Battery is satisfied with the quality. Bangood sends fast and door to door. Thanks.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
  • 12/02/2021

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΑΚΡΙΒΕΣ Η ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

    Yorumlar (7)
    Orjinali göster
  • 07/04/2021

    fiyatına göre gayet güzel, tavsiye ederim ama unutmayın bu bir fiyat performans saati çok fazla bir şey beklemeyin. tansiyon,kan basıncı,kandaki oksijen miktarı ölçmesi bu fiyata gayet güzel . kargoda felan sıkıntı olmadı, sağlam bir şekilde geldi.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/03/2021

    bardzo szybka dostawa z Chin zegarek zamówiłem 13 marca przyszedł do mnie dzisiaj 22 marca. Zegarek wygląda naprawdę solidnie i naprawdę fajnie działa. Jeśli chodzi o funkcje ma ich naprawdę sporo. Na zegarku fabrycznie było założone szkło ochronne a do pudełko zostało dodane jeszcze jedno zapasowe. Jestem naprawdę zadowolony . Polecam

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 05/04/2021

    Good smart watch. An adorable design as described. I used the watch for 4 days i played a lot on it and the battery percentage is at 61% now. Then it is true the watch can take a 14 days of daily use

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/07/2021

    tela grande com excelente resolução. sensores de atuação rápida. várias funções para monitoramento de saúde e atividade fisica. extremamente leve e confortável de usar. autonomia surpreendente.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2021

    El producto tardo exactamente 15 días desde que pague y 14 desde que se realizó la pago todo muy bien no llego con ninguna abolladura, recomiendo el reloj y es perfecto para hacer ejercicio

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/01/2021

    Very nice watch. I recommend..

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 08/04/2021

    die Uhr macht ein sehr hochwertigen Eindruck, Verarbeit ist sehr gut, das Display hat eine schöne Schärfe für die Auflösung, hat mich beeindruckt! die Lieferung fand ich ich nicht gut es war eine 5 Tage Lieferzeit aus cz angeben aus der wurden 14 Tage .... man kann nicht immer alles auf covid schieben.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/03/2021

    Gostei do estilo do relógio. No início estranhei o acabamento, porque estava habituado a usar um relógio com acabamento em metal. Depois de usar algumas horas, adptei-me. Tenho usado e gosto muito de toda a interface. E ainda dá para personalizar uma facewatch. Uso uma com o Naruto de fundo, entre outras kkkkk.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • TRY445.52
    • TRY261.06
    • TRY382.93
    • TRY409.05
    • TRY356.82
    • TRY243.65
    • TRY200.13
    • TRY330.70
    • TRY400.34
    • TRY304.59
    • TRY295.88
    • TRY417.58
    • TRY348.11
    • TRY400.34
    • TRY365.52
    • TRY287.18
    • TRY339.41
    • TRY148.07