Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (28) İnceleme
  • (3) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(28)
    • 5 Yıldız(26)
    • 4 Yıldız(1)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 05/02/2020

    O. K, it's working very good, worming disentle.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2019

    ebadı biraz küçük

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 24/02/2020

    Kvalitní zpracování ,dobrý teplotní rozsah ve 3 stupních Mohu doporučit

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/12/2021

    don't buy this. zero heat output. left connected for 10 minutes it was room temp.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/08/2020

    Chegou tudo ok, mas ele é menor do que eu gostaria. a temperatura máxima dele não é muito alta, é um calorzinho bom até parece que não esquenta mas se vc usar em baixo das cobertas onde conserva o calor vc começa até a suar.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 27/11/2019

    Ürün kalitesi çok iyi. Açıkta durduğunda çok az ısınıyor. Fakat battaniye arasında mükemmel ısıtıyor. Elektrikli battaniye mantığında kullanılabilir.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 23/01/2019

    I wish it could have some more settings. But considering it is a USB device, it has restrictions to make it fire proof. Safe device for the task it is meant for!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 03/02/2019

    etonnant mais chauffe bien avec une bonne batterie pour smartphone ou sur port usb auto pour chauffer dos par ex;

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 01/12/2019

    Perfect. The product is fully arrived. The packaging is intact. Fast shipping. Thank you Banggood

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/11/2019

    super grzeje i ma spore wymiary. jeden na przód drogi na tył i jestes ciepło. Mega polecam.

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$138.99
    • US$11.14
    • US$62.99
    • US$15.99
    • US$202.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$39.99
    • US$10.99
    • US$43.87
    • US$8.80
    • US$32.19
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$195.99
    • US$59.72
    • US$50.99
    • US$31.99